Portfolio Dummie

Første opgave forsøg:

førbillede

Lav dit drømme portfolio:

Opgaven gik ud på, at vi i Adobe XD skulle designe vores drømme portfolio. Dette var den første opgave vi blev stillet som multimediestuderende, så de færdigheder jeg havde udførelsen af opgaven var det jeg havde lært indenfor Photoshop og Adobe XD.

Den rettede opgave:

efterbillede

Feedback:

Som feedback på min opgave fik jeg at vide, at jeg ikke kunne bruge logoet PH. PH assosiere for meget med PH lampen og Poul Henningsen. Samtidig var mit portfolio for deprimerende grundet dets gennemgående sorte farve.

Hvad rettede jeg op på?

Jeg ændrede baggrundsfarven til en grå ved farvekoden #A3A3A3 til at lysne helhedsbilledet op. Samtidig laverde jeg et nyt logo bestående af kun et H i blå farver. De blå farver skal være med til at lette den deprimerende stemning. Samme logo har jeg genbrugt i mit nuværende portfolio.

Læring:

I dette semester lærte jeg om prototyping og hvordan jeg hurtigt kan opsætte et layout for en hjemmeside inden jeg går i gang. Samtidigt har jeg lært basalerne i photoshop, som også er det jeg har brugt til at lave og komprimere billederne i portfolien. Semester femkanterne er lavet i illustrator som jeg også er begyndt at lære at bruge. Samlet set har jeg lært den basale brug af Photoshop, en lille bitte smule illuatrator og en hel del Adobe XD.