Design Hotbot

Sweetbot:

sweetbot

Design Sweetbots og udvikel e-commerce løsningen hotbot:

Denne opgave var vores første gruppeopgave. Der var en del forvirring omkring opgavebeskrivelsen i min gruppe, vi kom frem til, at vi skulle designe sweetbot udfra den givne designmanual. Sweetbot skulle derefter lede videre til Hotbot som vi skulle designe logo, ikoner og hjemmeside til. Det hele skulle kodes i dreamviewer og der skulle implenmeteres jQuery mindst en gang på siden. begge sider skulle være fuldt responsive.

hotbot:

hotbot

Feedback:

Vi hacde været meget grundinge med opgave og sikret der ingen fejl var, derofr fik vi ikke meget kritik tilbage. det eneste vi fik at vide var, at der gerne måtte være en knap tilbage til hotbot.

Hvad rettede jeg op på?

Jeg har lavet at når man trykker på hotbot ikonet kommer man op i toppen af siden igen.

Læring:

I denne opgave brugte vi alle programmer vi har lært, at bruge gennem semesteret. Vi lærte at implemtere jQuery og bruge media queries til at lave siden responsiv. Vi lavede en tidsplan og en gruppekontrakt og fungerede derfor rigtig godt som gruppe. Jeg har lært at arbejde sammen med andre og uddelegere opgaver, samt bruge github til at sætte de individuelle parters arbejde sammen.