Eksamens opgave: redesign dit portfolio

Screendump:

screendump

Redesign dit portfolio:

Dette er en 1. semester eksamen. Opgaven går ud på at redesigne det portfolio jeg har lavet tideligere på året, i forhold til de ting jeg har lært. Jeg skal opdatere mine projekter og rette dem i forhold til den feedback jeg har fået. Der skal dokumenteres for processen og og planlægningen af projektet. Designvalg og principper skal begrundes i portfolioen.

Projekt-planlægning:

Min projektplanlægning skete gennem trello.com.

Målgruppe:

Min målgruppe er fremtidige arbejdesgivere, mine lærere, mine klassekammerater og mulige praktikpladser. Min målgruppe er alle der er intereseret i at ansætte mig eller se mine projekter og mine fremskridt.

Typografi:

Jeg har brugt fonten “Josefin sans” til alle overskrifter og menupunkter. Jeg valgte skrifttypen da temaet jeg har gennem siden er geometri, enkelthed og “skørhed”. Typografien er en sans serif font som er geometrisk inspireret. En font som jeg mener giver det perfekte skøre men stadig enkle look til min side.

Som brødtekst hr jeg valgt Lato, da det er en font jeg Personligt synes er rar at læse. Det er vigtigt for mig at læseren ikke falder fra, når der kommer nogen støre tekst klumper, grundet en font der ikke er let læselig.

Josefin sans:

ABCDEFGHIJKLMN OPQRSTUVWXYZÆØÅ abcdefghijklmn opqrstuvwxyzæøå

Lato:

ABCDEFGHIJKLMNO PQRSTUVWXYZÆØÅ abcdefghijklmno pqrstuvwxyzæøå

Mockups:

efterbillede

farver:

efterbillede

WBS (Work Breakdown Structure):

PBS (Project Breakdown Structure):

Farvevalg:

Det gennemgående farvetema i min nye hjemmeside er blå. Blå betyder loyalitet og tillid, men samtidig er det også en beroligene farve der signalere kreativitet og intelligens. Jeg har prøvet at holde en rød tråd gennem hele siden med at bruge nogle rolige og bløde nuancer af blå. Samme Farver er brugt i den baggrund jeg har designet til at gå igen i hele portfolien.

Billederne i mit portfolio:

Da mit portfolio skal afspejle mig og mine kompetencer er det vigtigt for mig at mine billeder ikke er stockphotos. Alle billederne i mit portfolio skal være taget af mig selv eller lavet af mig selv. Der er ikke mange billeder i mit portfolio, men alligevel er det første man ser på forsiden et billede af mig. Det har jeg gjort efter en revurdering af mit forrige portfolio hvor billedet på forsiden var et naturbillede som ikke er særlig personligt.