Prototype af vejrapp

Første opgave forsøg:

førbillede

Lav en app prototype:

Opgaven gik ud på at vi skulle designe og visualisere en app i Adobe XD. Ud af de valgmuligheder vi fik valgte jeg at lave en vejrapp. Der skulle være minimum 3 menupunkter og 3 niveauer. Til appen skulle laves to personaer og udføres en tænke-højt-test. Appen skulle udvikles både til mobil og tablet, samt der skulle laves en app flowchart.

Den rettede opgave:

efterbillede

Feedback:

Jeg fik at vide jeg havde brugt meget tid i illustrator og lavet nogen fine ikoner og baggrunde. Jeg fik besked på jeg skulle have kræset en del mere om layoutet. Til sidst havde jeg misset at beskrive min målgruppe.

Hvad rettede jeg op på?

Jeg har beskrevet min målgruppe i rapporten. Da jeg åbnede mit projekt kunne jeg tydeligt se en masse mangler og misplacerede ting i mit layout. Jeg havde glemt nogle ikoner som sad underligt eller slet ikke var der. Samtidigt havde jeg lavet det til at ligne, at man kunne scrolle ned. Den funktion rettede jeg så man faktisk kan scrolle ned.

Læring:

Da jerg brugte dt meste af min tid i illustrator i dette projekt, var illustrator helt klart det program jeg rykkede mig mest i. Jeg brugte meget tid på at få mine ikoner til at se fejlfrie ud og på, at få tegnet landskaberne så de passede med hvilken bys vejr man er inde på. Jwg synes selv jeg har fået lært en del tools i illustrator og kende. Samt lært hvordan jeg eksporterede en illustrator fil ud uden at den blev i dårlig kvalitet. Adobe XD synes jeg allerede jeg var rimelig langt med, så efter dette projekt mener jeg jeg er klar til, at bruge programmet til at lave prototyper til mine fremtidige projekter.